Sunday, January 16, 2022

06.11.2021 Club Noir XIV

 

CLUB NOIR XIV

06.11.2021 Bar 15, Seinäjoki, Finland

Pohjanmaan alueen goottiscenen lippulaiva, Club Noir järjestettiin jo 14. kerran ja bilepaikkana toimi perinteiseen tapaan Seinäjoen keskustassa sijaitseva rokkiluola Bar 15. Tosin illan esiintyjänä Two Witches oli tätä iltaa ajatellen uudelleennimennyt paikan Vartti Areenaksi, koska kyseessä oli uuden levyn julkistuskeikka ja toki sellainen tilaisuus on arvokkaampaa viettää areenakeikan mittakaavassa.

Pandemia-tilanteen edelleen jatkuessa oli Bar 15 ottanut käyttöön koronapassin ja se söi hieman asiakaskunnan määrästä, mutta hyvät bileet Varttiin saatiin tälläkin kertaa aikaiseksi ja Two Witches pääsi viettämään ansaittua levynjulkkarikeikkaa.

Illan aloitti DJ Gravehill, joka vastaa ylipäätään Club Noirin toiminnasta. Goottiklassikoiden lisäksi kyseisenä iltana kuultiin DJ-setissä parin viimeisen vuoden aikana tunnetuksi tulleita uusia alan yhtyeitä. Koskaan ei voi liikaa promotoida myös uusia goottiscenen artisteja, sillä radiosta niitä on turha odottaa kuulevansa.

Two Witches soitti sekä uuden levyn materiaalia, mm. biisit Deepland ja Ad Gladium, että klassikkobiisejä yhtyeen 34 vuotiselta uralta. 

Two Witches lavalla

Keikan jälkeen loppuillan musiikista vastasi DJ Gravehill. Kiitokset taas Bar15 Lauralle, hienoa että Seinäjoella löytyy paikka tällaisillekin bileille. Seuraavia bileitä odotellessa...

Two Witches keikan jälkeen bäkkärillä.



No comments:

Post a Comment