Tuesday, July 4, 2017

Club Infektio: Hex On The Beach II - piknik & kirppis

12.8.2017
14-22
Toukolan Rantapuisto, Pariisinkatu, Helsinki
 
Hex On The Beach vol.2! Viime kesänä ensimmäisen kerran järjestetyt Club Infektion ulkoilmabileet Hex On The Beach – piknik & kirppis kokevat toisen tulemisen 12. elokuuta Helsingin Arabianrannassa, Toukolan rantapuistossa. Tule nauttimaan kesästä kanssamme industrialin, synthpopin, electronican, psyn, tropical gothin ja muiden hieman synkempien kesäsävelien tahdissa. Tuo samalla tarpeettomaksi jääneet synkiövaatteesi ja muut aiheeseen sopivat tuotteesi myyntiin ja tee uusia löytöjä! Nappaa mukaasi myös piknik-tarvikkeet ja sujauta tanssitossut jalkaan, sillä Club Infektion DJ’t ovat paikalla tarjoamassa kuumia biittejään.

MISSÄ
Toukolan rantapuisto, Arabianranta, Helsinki.
Paikalle pääsee parhaiten raitiovaunuilla 6 ja 8 sekä monella Hämeentietä kulkevalla bussilla tai pyörällä. Kauppakeskus Arabia sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä.

KIRPPIS
Kirppis on tarkoitettu ensisijaisesti gootti-, alternative-, rave-, ym. henkiselle tavaralle, vanhat villasukat ja muumimukit löytävät ostajansa varmasti muuallakin. Olethan ystävällinen ja huolehdit, että myymättömät tavarasi viedään asiallisesti pois tapahtuman päätyttyä. Emme valitettavasti pysty tarjoamaan myyjille pöytiä tai rekkejä, joten omat viltit mukaan!

YLEISTÄ
Tapahtuma on ilmainen, ikärajaton ja se järjestetään osana Helsingin Rantakesä-konseptia.

Pidetään puisto yhdessä siistinä. Roskat roskikseen, tumpit tuhkakuppeihin ja pullot ja tölkit niille varattuihin paikkoihin. Lähimmät WC:t löytyvät kauppakeskus Arabiasta lyhyen kävelymatkan päästä. Kauppakeskuksessa on myös parkkihalli, johon voi pysäköidä 2 tuntia ilmaiseksi pysäköintikiekolla.

Varaa mukaan hyvää evästä ja kesäistä mieltä sekä reilusti aurinkorasvaa suojautuaksesi säteilyltä.
Tutustu myös Rantakesän yleiseen etikettiin: http://rantakesa130km.fi/etiketti/

Tapahtuma järjestetään säävarauksella.

Party like it's the summer of 2085!
 
Tapahtuma Facebookissa 

No comments:

Post a Comment