Monday, August 15, 2022

27.08.2022 Victorian Ruttopicnic III, Ruttopuisto, Helsinki

 


27.08.2022 Victorian Ruttopicnic III, Ruttopuisto, Helsinki
15:00->
 
Victorian Ruttopicnic vol. 3
(aka Varjo-WGT)
Helsingin Ruttopuisto eli Vanha kirkkopuisto, Bulevardi

2020 kesällä pandemiarajoitukset estivät maailman suurimman synkiömusiikkifestivaalin, Saksan Leipzigin Wave-Gotik-Treffenin järjestämisen. Tuota tapahtumaköyhää kesää virkistääksemme järjestimme ensimmäisen oman Varjo-WGT'n, festivaalilta tutun Viktoriaanisen piknikin hengessä. 2021 kokoonnuimme uudestaan ja nyt olemme päättäneet jatkaa perinnettä, vaikka Wave-Gotik-Treffenia päästiinkin vihdoin kahden vuoden tauon jälkeen taas juhlimaan Leipzigissa. Suomen kesän tarjonnasta myös puuttuu tällä hetkellä oma goottifestivaali, joten kysyntä ja tarve rennolle puistoilulle samanhenkisessä seurassa on kova. 
 
Liity siis seuraamme la 27.8. Helsingin Ruttopuistossa (säävarapäivänä su 28.8.) noin klo 15 alkaen. 
 
Pukeutuminen viktoriaaniseen tai gothic/steampunk/lolita yms. henkeen on toivottua mutta täysin vapaaehtoista, tule sellaisena kuin olet. Jos kuitenkin kaapissa kutkuttelee se maailman muhkein röyhelömekko tai historiallinen vannehame tai et ole vielä keksinyt sille silinterihatulle tai samettiviitalle käyttöä, niin nyt on loistava tilaisuus!
 
Mukaan kannattaa ottaa: piknikviltti, oman maun mukaan evästä ja janojuomaa sekä säänmukaista päällysvaatetta. Lyhyen kävelymatkan päässä kauppakeskus Forumissa löytyy myös siistiä sisävessaa ja ruokakauppaa ja ravintolaa. Puiston laidalla on myös ilmainen yleisövessa, mutta tällä hetkellä ei ole täyttä varmuutta onko se vielä remontissa. Korjaathan omat roskasi roskiin ja pullot ja tölkit mukaasi, jotta kaunis puisto hautakivineen jää yhtä siistiin kuntoon kuin tullessakin.
Tervetuloa!
T: Minttu, Jukka ja Anni

(Kuva: Jussi Mankkinen)

No comments:

Post a Comment