Wednesday, February 1, 2017

Skinny Puppy live

Perjantai 16.6.2017
Tavastia, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki

Liput ennakkoon alk. 37,50 €, ovelta 39 €, Ikäraja: K-18
Tulossa myyntiin Tikettiin 3.2. klo. 10

Industrial-musiikin historiaan pysyvästi jälkensä jättänyt Skinny Puppy konsertoi ensi kertaa Suomessa. Kanadalaiskokoonpano nousee Tavastia-klubin lavalle Helsingissä perjantaina 16. kesäkuuta. Liput konserttiin tulevat myyntiin Tiketissä perjantaina 3. helmikuuta klo 10.00.

Vancouverissa vuonna 1982 perustettu Skinny Puppy on tunnettu monikerroksisesta musiikistaan. Yhtye yhdistää perinteisiä soittimia syntetisaattoreihin, rumpukoneisiin ja monipuolisiin, muun muassa elokuvista ja radio-ohjelmista napattuhin sampleihin. Yhtye on ottanut pitkän historiansa aikana rohkeasti kantaa yhteiskunnallisiin asioihin eläin- ja ihmisoikeuksista ajankohtaisiin kriiseihin kuten AIDS-epidemiaan ja sotiin.

Ministryn ja KMFDM:n kaltaisten yhtyeiden tavoin Skinny Puppya pidetään industrial-musiikin suunnannäyttäjänä. Yhtye on antanut kasvot elektro-industrialismille, ja se onkin inspiroinut monia musiikintekijöitä vuosikymmenten ajan. 2010-luvun elektropop-artisteista muun muassa Grimes ja Youth Code kertovat Skinny Puppyn esikuvikseen.

Yhtyeen ensimmäinen studioalbumi "Bites" ilmeistyi vuonna 1985 ja viimeisin "Weapons" on julkaistu vuonna 2013 Metropolia-levy-yhtiölle. Viisihenkisellä kiertuekokoonpanolla keikkaileva Skinny Puppy on tunnettu teatraalisista ja provokatiivisista live-esiintymisistään.

Tavastia
Skinny Puppy

No comments:

Post a Comment