Thursday, February 9, 2017

Fetish X Gothic Club


Pe 28.4.2017
Klo. 22-04
Nightclub Mixei, Itsenäisyydenkatu 7-9
33100 Tampere


Dresscode 5€ / Without dresscode 10€

K-18


Fetish X Gothic Club on crossover tapahtuma missä kinkyjen ja synkiöiden maailmat kohtaavat. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki avaramieliset ja täysi-ikäiset ihmiset. Tapahtumassa soi kasari, gootti, industrial, hard dance ja vaihtoehtoinen musiikki. Sisäänpääsymaksu dresscoden mukaisella asulla 5€ ja ilman dresscodea 10€.


PUKEUTUMISKOODI :

Esimerkkejä ja ideoita pukeutumiseen:

- fetisismi (nahka, pvc, latex...)
- glamour / juhlava pukeutuminen (iltapuku/tumma puku, smokki jne.)
- genderblending (sukupuolten sekoittaminen) / crossdressing (ristiinpukeutuminen)
- drag
- burlesque
- rooliasut
- erotiikka (alusasut, niukka pukeutuminen)
- goth
- cyber
- military (uniform)

Halutessasi voit saapua paikalle arkivaatteissa ja sonnistuatua bileasuun sille varatussa pienessä pukeutumistilassa (loossi vasemmalla puolella sisäänkäynnistä katsottuna). Pukukoodissa pyritään joustamaan ja ymmärtämään ihmisten henkilökohtaisia ja persoonallisia fetissejä, tai niiden puuttumista. Juhlava pukeutuminen on kaiken a ja o.


JUHLAETIKETTI:

Katsoa saa, mutta ei koskea (ilman lupaa). Kaikenlaisesta häiriökäyttäytymisestä pyydetään ilmoittamaan yökerhon henkilökunnalle, jotta asiaan voidaan puuttua.

Ravintolasäännöksien mukaan alastomuus, yhdyntä, ulostaminen, oksentaminen ja virtsaaminen eivät ole sallittua juhlapaikalla, eikä sen välittömässä läheisyydessä.


VALOKUVAAMINEN JA MUU TALLENTAMINEN EHDOTTOMASTI KIELLETTY.


Järjestäjillä on oikeus kutsua paikalle viranomainen, jolla on oikeus yksityisyyden suojan varjelemiseksi takavarikoida laite, tarkistaa ja poistaa sisältöä, sekä poistaa henkilö tapahtumasta.


MUUTA:

Tapahtumassa ei ole sessiolaitteita.

Mixein lounge toimii piiskaus- / shibarihuoneena (loungeen opastava kyltti on oikealla puolen baaritiskiä). Sitomiset ja piiskaamiset tapahtuvat omalla vastuulla, samoin kuin tarvikkeiden käyttö ja säilytys.

Huom! Sitomiset ja piiskaukset tapahtuvat vain lounge huoneessa!

Mixein ”häkkiin” saa mennä

Tapahtuma Facebookissa

No comments:

Post a Comment