Monday, April 1, 2019

Club Undead presents: Danse Macabre



17.5.2019
21-02
TVO, Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku
Liput 8€
K-18

Turkulainen goottiklubi Club Undead täyttää tänä vuonna 12 vuotta. Sen kunniaksi olemme kutsuneet estradille kolme kovaa kotimaista, joista jokainen tuo oman vivahteensa vaihtoehtoiseen synkiömusiikkiin. Tervetuloa tanssimaan läpi yön!

Esiintymisajat TBA.

OHIKULKIJAT
Ohikulkijat on Raumalta Turkuun kotiutunut alternative rock -bändi, jonka musiikissa melodisuus ja eteeriset äänimaisemat yhdistyvät raakaan postpunk-junnaamiseen. Kappaleiden lyriikat käsittelevät muun muassa ihmissuhteiden pimeitä puolia, yksinäisyyttä ja kaipausta. Äänivallien raoista pilkottaa kuitenkin valoa, ja katharsis saavutetaan nostattavilla kertseillä ja kitaravyörytyksillä. Bändin nimeä kantava debyyttialbumi julkaistiin keväällä 2017, minkä muun muassa Rumba ja Soundi noteerasivat. Kesällä 2018 bändiltä tuli ulos kaksi sinkkua, ja vuoden 2019 alussa Plastic Passion -levy-yhtiö julkaisi Ohikulkijoiden Vieraat ovat lähteneet -vinyylin. Nykyään Ohikulkijat työstää toista pitkäsoittoaan.

Vieraat ovat lähteneet: https://www.youtube.com/watch?v=rkmapAI9NJY

ohikulkijat.bandcamp.com
www.facebook.com/Ohikulkijat/


MUSTA VALO
Satakuntalaislähtöinen jyrkkä ja omaleimainen Musta valo -rockyhtye on julkaissut kolme pitkäsoittoa ja kesällä 2018 julkaistun ep:n Talvipuutarha. Tammikuussa yhtye julkaisi singlen Iguazu. Tällä hetkellä bändi keskittyy neljännen levyn äänitykseen ja tekee muutamia keikkoja äänitysten välissä. Pitkän linjan yhtye on tunnettu raivokkaista livekeikoistaan läpi Suomen.

Iguazu: https://www.youtube.com/watch?v=shoaQJRegZE

www.mustavalo.com
www.facebook.com/mustaavaloa/


LOLA KUMTUS
Suomalaisen synthpunkin Sonny ja Cher kaukaa Helsingistä. Minimalistista melankoliaa, jonka tahtiin ei voi olla tanssimatta.

The Art of Avoidance: https://www.youtube.com/watch?v=5PwpOzGsJmE

lolakumtus.bandcamp.com
www.facebook.com/lolakumtus/


Väliaikamusiikista vastaavat Club Undeadin omat DJ:t (tomb)Stone ja vierasesine.

tapahtuma Facebookissa 

No comments:

Post a Comment