Sunday, January 14, 2024

17.-20.05.2024 Wave-Gotik-Treffen, Leipzig, Saksa

 

17.-20.05.2024
Wave-Gotik-Treffen
Leipzig, Saksa

Noin parisataa artistia, useita lavoja ympäri kaupunkia, keskiaikakylä, näyttelyitä, Viktorian piknik, yöjatkoja tiskijukkien tahdittamana, fetish-bileet, ihmisiä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Tämän kaiken tarjoaa tänäkin vuonna Leipzigissa, Saksassa järjestettävät Wave-Gotik-Treffen -festivaalit.

Toukokuun puolivälissä neljän päivän ja yön ajan on mahdollisuus nähdä kymmeniä artisteja ja tavata uusia tuttavuuksia. Tai oikeastaan WGT kestää viiden päivän ja yön verran, sillä virallisia ja epävirallisia pre-partyja on tarjolla eri puolilla kaupunkia jo torstaina 16.5.

Wave-Gotik-Treffen vuosimallia 2024 on julkistanut ensimmäiset esiintyjänsä.
https://www.wave-gotik-treffen.de/english/bands.php

Toistaiseksi on julkaistu mm. seuraavat esiintyjät: Agent Side Grinder, Agonoize, Angels & Agony, Ashbury Heights, Ausgang, Blitzkid, Christian Death, Fixmer & McCarthy, In Strict Confidence, Klutae, Mila Mar, Miranda Sex Garden, Nitzer Ebb, Principe Valiente, Reaper, Sex Gang Children, Soviet Soviet, Tanzwut, The Beauty Of Gemina, The Bellwether Syndicate, The Cassandra Complex, Theatre Of Hate, Tiamat, Tragic Black ja X-RX.

Näiden virallisesti julkaisujen nimien lisäksi omilla sivuillaan esiintymisensä on jo paljastanut ainakin Deine Lakaien-solisti Veljanov.

Aiempina vuosina esiintyjien kokonaismäärät on vaihdelleet noin 200 artistin kieppeillä, joten paljon lisää nimiä on luvassa kevään mittaan tämänkin listan täydennykseksi. Vielä ei ole listalta löydettävissä kotimaisia artisteja, mutta melkein joka vuosi on jokunen suomalainen esiintyjä WGT:ssä nähty. Ainakin pari tiskijukkaa on varmasti taas keikalla Leipzigissa.

Lisäinfoa luvassa viimeistään lippukaupan avautuessa.
https://www.wave-gotik-treffen.de/english/info/info.php

No comments:

Post a Comment