Sunday, April 17, 2022

07.05.2022 Aspect Noir, Lola Kumtus, Naakka, Kirjakahvila, Turku

 

Kirjakahvilassa lauantaina 7.5. klo 20–02
Ei pääsymaksua, ei ikärajaa, ei natseja! // Free entry, all ages , no nazis!

Kirjakahvilan keväiseen lauantai-iltaan laskeutuu hämärä, kun tamperelaiset Aspect Noir ja Naakka yhdessä helsinkiläisen Lola Kumtuksen kanssa saapuvat soittamaan synkkiä säveliään

Illan päättää Naakka DJ:t ja DJ Fake Fag. Luvassa tummanpuhuvaa tanssimusiikkia.

ASPECT NOIR | goottirokkia ja darkwavea, TRE
LOLA KUMTUS | minimaalista syntikointia ja synapunkkia, HKI
NAAKKA | EBM:ää ja industrial punkkia

Maskisuositus voimassa. Jos sinulla on koronaan viittaavia oireita, jää kotiin. Huolehdithan myös hyvästä käsihygieniasta ja muiden viihtyvyydestä.
Mask recommended. If you have Covid-related symptoms, stay home. Remember to take care of good hand hygiene and each other.
 

Kirjakahvila, Brinkkalan sisäpiha, Vanha Suurtori 3, Turku

ESTEETTÖMYYS JA TURVALLISEMMAN TILAN POLITIIKKA
Esteettömyydestä: Kirjakahvila sijaitsee Brinkkalan sisäpihalla, joka on päällystetty mukulakivillä. Kahvilatilaan on kaksi rappusta ylös ja kaksi alas, ei ramppia. Kahvilassa on sukupuolittamattomat mutta pyörätuoleille esteelliset WC:t. Ostopakkoa ei ole, eikä vesi ja vessojen käyttö maksa mitään. Vältäthän hajusteiden käyttöä.
Tarkempia esteettömyystietoja:
https://www.kirjakahvila.org/esteettomyys
Turvallisemman tilan politiikka: Kunnioita jokaisen itsemäärittelyä. Älä koske, tuijota, valokuvaa tai kysy henkilökohtaisia asioita ilman suostumusta. Käytä henkilöstä hänen käyttämäänsä nimeä ja pronominia. Jos joku tai jokin häiritsee sinua tai jos havaitset häirintää, ilmoita Kirjakahvilan henkilökunnalle.


No comments:

Post a Comment