Sunday, March 10, 2019

Kesä // Rue Morgue // UltraNoir // Anthrax Fields16.3.2019
21-04
Vastavirta-klubi, Pispalanvaltatie 39, 33250 Tampere
Liput 8e/K18

Soittoajat:
Anthrax Fields (22.00)
UltraNoir (22.45)
Rue Morgue (23.30)
Kesä (00.15)

KESÄ
Helsinkiläinen Kesä on post-punkista ja uudesta aallosta ammentava yhtye, joka seilailee voimakastunteisen suomalaisen synkänpuhuvan popin aluevesillä, poiketen vauhtisokeana myös elektronisvivahteisella vyöhykkeellä sekvensoitujen syntetisaattoreiden ja kirurgisella tarkkuudella sykkivien rumpukoneiden koekeittiöissä. Melodiset bassolinjat, analogista lämpöä puhaltavat kosketinmatot ja repivät kitarakudelmat luovat pohjan laulaja Toni Salmisen ilmavalle fraseeraukselle.

RUE MORGUE
Loppuvuodesta kehutun debyyttialbuminsa julkaissut Kallion postpunk-retkeläisseurue Rue Morgue soittaa yhden alkuvuoden harvoista keikoistaan tällä päivämäärällä, tällä paikalla.

''Rue Morgue on ehdottomuudessaan ilahduttava poikkeus trendien tyylikaahailun keskellä. Voimaannutava musiikillinen angsti elää ja voi hyvin’’ -Soundi

ULTRANOIR
Nykyisin harvakseltaan keikkaileva UltraNoir on yhtye, joka on ehdottomasti mainittava suomalaisesta goottimusiikista puhuttaessa. 2000-luvun alussa perustettu bändi on julkaissut olemassa olonsa aikana kaksi albumia, nyt jo kulttimaineen saavuttaneen debyytin Suffer No Fiction (2006) sekä UltraNoia (2013). Harvinaista herkkua, älä missaa!

ANTHRAX FIELDS
Confusing female fronted postpunkish anarcho, dark punk hybrid with a teeny pinch of hardcore and metal.
 Tapahtuma Facebookissa

No comments:

Post a Comment