Saturday, March 31, 2018

Hellsinki Industrial Festival

26.-28.10.2018
20-04
Nosturi, Telakkakatu 8, 00150 Helsinki

Elektrik Products, Club Infektio and Findustry present

HELLSINKI INDUSTRIAL FESTIVAL

suicide commando (BE)
NACHTMAHR (AT)
Freakangel (EE)
Larva (ES)
Black Light Discipline
Sirus (AU)

+ More

NEXT ARTISTRELEASES 28.4.

TIckets Ticketmaster

2 days 50 €
1 day 30 €


SUICIDE COMMANDO

Nyt puhutaan elektronisen musiikin todellisesta pioneerista. Belgialainen Suicide Commando on perustettu yli 30 vuotta sitten, mutta Suomeen tämä industrial/EBM-legenda saadaan ensimmäistä kertaa vierailulle vasta nyt. Suicide Commando on itseoikeutetusti Hellsinki Industrial Festival 2018:n lauantain pääesiintyjä.

Suicide Commandon musiikissa yhdistyvät hurjat syntetisaattorivallit, uhkaavan painostavat biitit ja nokkamies Johan Van Royn mellakkaan yllyttävät laululinjat. Tätä yhtyettä ei kannata jättää väliin!

———
The Belgian industrial/EBM legend Suicide Commando will perform in Finland for the first time ever on the Hellsinki Industrial Festival 2018. This legendary band was formed in 1986 and has so far released nine studio albums and countless. Don’t miss this!

NACHTMAHR

Lumouksessa viime kesänä vakuuttanut suuruus palaa Suomeen, ensimmäistä kertaa täysmittaisen shown kera. Maailman virallisen tanssidiktaattorin esitykseltä on lupa odottaa viimeiselleen hiotun industrialsoundin lisäksi tanssityttöjä, uniformufetismiä ja lisää kiistanalaista kuvamateriaalia.
____________

Austrias dancedictator returns to Finnish soil first time ever with full show.

FREAKANGEL.

Baltian kiistatta isoin Industrialbändi, Dmtry Darlingin johtama Freakangel määritteli viime vuoden “How The Ghost Became“-albumilla itsensä uudelleen. Industrialin ja suoremman elektronisen tanssimusiikin seasta on nyt löydettävissä yhä monipuolisempia ja synkempiä sävyjä, jopa äärimetallielementtejä. Samalla yhtyeen rivistö kaunistui kummasti Evestuksesta tutun Tanyan korvatessa Roman Demchenkon rummuissa.

:_________________________________________

Baltics undoubtly biggest Industrialmetalband

LARVA

Espanjalainen Larva on Hellsinki Industrial Festival -tapahtuman esiintyjien joukossa erityislaatuinen tapaus. Larva ei tamppaa tuhatta ja sataa, vaan antaa tilaa myös rauhallisemmille tunnelmille. Näiden barcelonalaisten aurinko ei silti juurikaan paista, vaan Larva totta kai tappaa talossa ja puutarhassa. Larva kiertää jatkuvasti Euroopan suuria industrial-festareita, nyt on harvinainen tilaisuus nähdä bändi livenä Suomessa.

————
This way something wicked comes from Barcelona, Spain. The industrial/EBM outfit Larva examines the darker trends of the human mind, and does so with a stylistic mix of hard beats, somber moods and brooding vocals.

SIRUS
Australiasta ponnistava nuori lupaus on tämän hetken soitetuimpien artistien listoilla sekä Infketion että EP:n riveissä. Bändi yhdistelee musiikissaan saumattomasti elemnttejä elektropopista djentmetalliin ja tehailee näyttäviä videoita ja modernia soundia kuin olisi omaksunut homman äidinmaidossa.

Australias raising force Sirus combines elements from elektropop to Djentmetal like they were born for that

BLACK LIGHT DISCIPLINE

Kuopion elektrometallijyrä ei ainakaan Suomalaisille esittelyjä kaipaa. Näin on tapana kirjoittaa ja esitellä kuitenkin niin helvetisti. Mehän emme moiseen sorru.

Kuopios Elektrometalforce is certainly among the biggest names of the genre for Finnish audience


Tapahtuma Facebookissa 

No comments:

Post a Comment