Monday, December 18, 2017

Synapsi 12v

3.3.2018
21-03
Ravintolalaiva Wäiski, Hakaniemenranta 11, 00530 Helsinki

SYNΛPSI syväjäädytettiin 10-vuotisjuhliensa yhteydessä helmikuussa 2016. Nyt on käsillä 12-vuotishetki, joka sattuu osumaan samalle päivämäärälle (3.3.) kuin ensimmäinen tapahtuma koskaan, jolloin olisi suorastaan rikos jättää järjestämättä kunnon synttäribakkanaaleja.

Olkoot tervetulleita kaikki elektronisen musiikin vaihtoehtoisemmasta puolesta kiinnostuneet ihmiset ja androidit. Aitoon tunnelmaan virittäytymisessä auttavat myös asiaankuuluva valo- ja dekotaide.


Illan esiintyjät:

DJ E-110 (dj)
Kuroshio (live)
K-109 (dj)
Nera Kimera (tankotanssi)
Metal Machine Girls (valoshow)


Illan levytetyn musiikin soittamisesta vastaa E-110 ja K-109, jotka vievät syvälle parhaimpien klassikoiden ja tulevien tanssilattiajyrien maailmaan. Live-musiikkia kuullaan helsinkiläiseltä Kuroshiolta, joka esittää materiaalia keväällä julkaistavalta "Oni" -albumiltaan. 10-vuotislopettajaisissa huikean yleisösuosion saaneen tankotanssishown vetänyt Nera Kimera saapuu taas Helsinkiin suoraan Lontoosta villitsemään jengiä. Musiikkiin ja tunnelmaan sovitettua valoshowta on tarjoilemassa iki-ihana Metal Machine Girls.Liput: 8€ (ovelta) / 0€ (SYNΛPSI -tatuoinnilla)


Tapahtuma toimii lämmittelynä 27.-28.4. järjestettäville "kerta kiellon päälle" -bileille, jonka jälkeen klubin lämpöliike taas lakkaa ja siirrytään takaisin 0 kelvinin tuntumaan.

No comments:

Post a Comment