Sunday, January 29, 2017

Wave-Gotik-Treffen

Wave-Gotik-Treffen, Leipzig, Saksa
02.-05.06.2017

Jokakesäinen, maailman suurin goottien tapaaminen järjestetään tänäkin vuonna Leipzigissa. Vaikka kyseessä ei olekaan tapahtuma Suomessa, puolustaa info tällä sivustolla paikkaansa useasta syystä. Tapahtumajärjestäjien kannalta infolla on merkitystä, sillä vuosittain Suomestakin iso joukko scenen harrastajia suuntaa kulkunsa Wave-Gotik-Treffeniin. Lisäksi melkein jokaisena kesänä esiintymässä on ollut myös suomalaisia artisteja, tällä kertaa ainakin yhtyeet Masquerade ja Virgin In Veil. Lisäksi suomalaisilla on perinteisesti ollut oma puistomiitti Leipzigissa WGT:n yhteydessä.

Wave-Gotik-Treffenin valtaisa ohjelmakattaus tarjoaa tällä kertaa mm. seuraavat esiintyjät; Aeon Sable, Amanda Palmer & Edward Ka-Spel, Angels & Agony, B-Movie, Esben And The Witch, Jarboe, Lebanon Hanover, Moon Far Away, Nikolas Schreck, Noisuf-X, Peter Bjärgö, Peter Heppner, Pouppée Fabrikk, S.P.O.C.K., She Past Away, Skinny Puppy, Soviet Soviet, The Devil And The Universe, The Mission, VNV Nation ja monta, monta muuta artistia.
Livemusiikin lisäksi tarjolla on klubeja tiskijukkineen, näyttelyitä, filmejä, teatteria, keskiaikakylä, markkinoita, fetish-bileet ja muuta oheisohjelmaa.

Ensikertalaisille varoituksena, ohjelmatarjontaa on neljän päivän aikana niin paljon ja laajalla alueella ympäri kaupunkia, että kaikkeen osallistuminen ja jokaisen bändin näkeminen on täysin mahdotonta, siksi kannattaa tehdä jo etukäteen pientä suunnitelmaa itselle tärkeimmistä kohteista ja esiintyjistä.
Suomesta Leipzigiin pääsee helpoimmin joko lentämällä perille saakka, ajamalla omalla autolla tai lentokoneella Berliiniin ja loppumatka junalla. Hotellimajoituksien lisäksi festivaalilla on oma leirintäalue käytössä.

Lisätietoja, lipunmyynti ja täydellinen artistikattaus, joka täydentyy kevään mittaan:

No comments:

Post a Comment