Thursday, October 27, 2016

In Strict ConfidenceTÄMÄNILTAINEN IN STRICT CONFIDENCE + SPECIAL GUESTS KEIKKA PERUUTETTU PÄÄESIINTYJÄN SAIRASTAPAUKSEN VUOKSI!
konsertille etsitään uusi korvaava päivämäärä mahdollisimman pian. Jo ostetut liput voi käyttää korvaavalle päivälle tai palauttaa ne tikettiin. Lisää informaatiota niin pian kuin mahdollista.
Tiketin sivuilta:
"Ostetut liput voi myös palauttaa Tiketin toimipisteisiin tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoinen tili- ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla"

Olemme erittäin pahoillamme. Lisää informaatiota pian.

Dark Helsinki.

Dark Helsinki ylpeänä esittää:
Legendaarinen electro-industrial bändi In Strict Confidence toista kertaa Suomeen helmikuussa 2017, nyt Vintage Show settinsä kanssa! Edellisen kerran bändi nähtiin Tampereella vuonna 2006.

Vanhat hyvät jutut heräävät taas henkiin kun kokonaan vuosiin 1996-2004 keskittyvä Vintage show tulee helmikuussa Helsingin Gloriaan. Bändin musiikin saatua yhä enemmän uusia vaikutteita lukuisien uusien albumien jälkeen ovat myös sellaiset industrial klassikot kuten "Industrial Love", "Hidden Thoughts", "Zauberschloss" ja "Seven Lives" jääneet puuttumaan uuden kokoonpanon keikkaseteistä. Bändin aloitettua retroshowt vuonna 2014 julkaistiin myös Best Of cd-sarja joka sisältää extended versiot vuosien 1996-2004 keskeisimmistä biiseistä. Levyt sisältävät myös harvinaista ja ennenjulkaisematonta materiaalia.

In Strict Confidence on vuosina 1989/1990 perustettu saksalainen electro-industrial bändi joka on julkaissut vuodesta 1990 asti musiikkia useilla eri labeleilla (mm. Metropolis records, WTII) oman Minuswelt Musicfabrikin lisäksi. In Strict Confidence on soittanut uransa aikana lukuisia omia keikkoja 25:ssä eri maassa lukuisien festariesiintymisien lisäksi ja on keikkaillut Saksassa areenoilla asti. Heidän tyyliinsä sekoittuu nykyisin laaja kirjo eri electron alalajeja industrialista futurepoppiin, synthpoppiin, darkwaveen ja ambienttiin asti. Sanoituksiin on otettu vaikutteita muun muassa juutalais-kristillisestä mytologiasta ja fantasiasta kylmän industrial realismin lisäksi. Uudempien levyjen popvaikutteet saavat nyt väistyä rujomman materiaalin tieltä kun In Strict Confidence tulee Vintage show Settinsä kanssa Helsinkiin. Varaa lippusi heti!

Special guests: Forgotten Sunrise (EST) + Kuroshio (FIN)

Aftershowparty: Dead Souls Gathering DJ's

Liput enn. alk. 19,50€, ovelta 22,00€

No comments:

Post a Comment